Ζώδια Σήμερα 22/03: Όλα ανάστατα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/03: Όλα ανάστατα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 22 Μαρτίου

Κι εκεί που όλα ήταν μια χαρά, έρχεται το τετράγωνο του Άρη στο Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργώντας ένα τεταμένο κλίμα, με ξαφνικές και απότομες αλλαγές, αιφνιδιασμούς και δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, απρόσμενες και αναίτιες επιθετικές τάσεις, που θα μας αφήσουν άναυδους και ίσως κάνουμε αρκετό καιρό να συνέλθουμε. Όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή, ό,τι δεν φανταζόμασταν μπορεί να γίνει σήμερα κι ό,τι φοβόμασταν ενδέχεται να το πάθουμε. Είναι απαραίτητο να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά και άμεσες αντιδράσεις και αν γίνεται, να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκαλέσουν όλα τα παραπάνω, ώστε να απελευθερωθούμε από δεσμά, απωθημένα και εξαρτήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, καλό θα ήταν να είστε εσείς αυτοί που κάνουν τις εκπλήξεις, να αιφνιδιάσετε και να ανατρέψετε καταστάσεις, στο σπίτι ή τη δουλειάς σας, αλλιώς θα γίνετε τα «θύματα» και με αρκετά δυσάρεστο τρόπο.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ερωτικά και οικονομικά ό,τι αποκλείσετε, μπορεί να σας έρθει και να σας διαψεύσει πανηγυρικά και ό,τι θέλετε, να το χάσετε. Να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved