Ζώδια Σήμερα 19/03: Κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικοί χωρισμοί

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/03: Κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικοί χωρισμοί

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 19 Μαρτίου

Σήμερα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, υπενθυμίζοντάς μας ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι δεδομένο, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλα και μακρόχρονα σχέδια. Όλα μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά κι εκεί που είμαστε ζευγαρωμένοι να βρεθούμε μόνοι ή το ανάποδο ή με έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που θα μας ξεσηκώσει και μετά θα χαθεί. Επίσης, ανατροπές σκηνικού, δυσάρεστες εκπλήξεις και φυσικά μια τάση διάσπασης ή διαφοροποίησης είναι στο... πρόγραμμα, οπότε θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και προετοιμασμένοι για τις όποιες αντιδράσεις. Πειραματισμοί με την εμφάνιση ή τα μαλλιά μας καλό είναι αποφευχθούν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, η αντιφατικότητα, η εκκεντρικότητα, η ανάγκη σας ή ενός προσώπου του περιβάλλοντός σας για ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις σας. Η ψυχραιμία είναι το παν!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, από αλλού το περιμένετε κι από αλλού θα σας έρθει. Άλλο πρόσωπο κυνηγάτε, άλλο θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα αρχίσει να σας κυνηγάει, ενώ και οικονομικά θα έχετε μια ανατροπή δεδομένων.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved