Ζώδια Σήμερα 18/03: Πανσέληνος στην Παρθένο-Σύγκρουση λογικής και φαντασίας

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/03: Πανσέληνος στην Παρθένο-Σύγκρουση λογικής και φαντασίας

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 18 Μαρτίου

Σήμερα το πρωί, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, που γίνεται στην Παρθένο, η οποία θα προσπαθήσει να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα και να μας κάνει πιο πρακτικούς και οργανωμένους. Ωστόσο, θα υπάρξει σθεναρή αντίσταση από τους Ιχθύς, που έχουν τον Ποσειδώνα με το μέρος τους, οπότε θα υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ αλήθειας και ψέματος, δεδομένων και φαντασίας, λογικής και διαίσθησης. Κάπου εκεί θα πρέπει να βρούμε τις δικές μας ισορροπίες για να μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια, αλλά και να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, καλείστε να υλοποιήσετε σχέδια και οράματα, χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σας, κάτι που δεν είναι εύκολο στην παρούσα φάση. Διευθετήστε αυτά που είναι άμεσα, αλλά μη σταματάτε να οραματίζεστε ένα καλύτερο μέλλον.

Λέοντες και Υδροχόοι βάλτε -ως προτεραιότητα- την κάλυψη των πρακτικών αναγκών σας και όχι των μεγάλων επιθυμιών σας γιατί μόνο έτσι δε θα μείνετε άφραγκοι ή… μπουκάλα.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ταύροι ελκύετε πολύ, αλλά ενδεχομένως ακατάλληλα άτομα που είτε σας βλέπουν σαν παρηγοριά είτε σαν «βοήθημα». Εκτός κι αν έχετε αποφασίσει να παίξετε το ρόλο του… χορηγού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved