Ζώδια σήμερα 15/03: Ό,τι πρέπει κι όχι ό,τι θέλεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/03: Ό,τι πρέπει κι όχι ό,τι θέλεις

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 15 Μαρτίου

Σήμερα, με την αντίθεση της Σελήνης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα έχουμε μια αίσθηση περιορισμού και ότι χρειάζεται να κάνουμε ό,τι πρέπει κι όχι ό,τι θέλουμε. Ενδεχομένως να αγχωθούμε για δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και θα νιώθουμε το χρόνο να μας πιέζει αφόρητα. Το ζητούμενο είναι, βέβαια, να εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν, να οργανωθούμε, να βάλουμε προτεραιότητες και να μην αρχίσουμε τις γκρίνιες και τα παράπονα γιατί θα σπαταλήσουμε τη μέρα μας. Μάλιστα, ας είμαστε προετοιμασμένοι και για εμπόδια ή αναποδιές της τελευταίας στιγμής, για να μην εκνευριστούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, καλύτερα να καταπιαστείτε με μια δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά και να την κάνετε καλά, παρά να ανοίξετε ένα σωρό μέτωπα, από το άγχος ότι δε θα προλάβετε γιατί τελικά δε θα καταφέρετε τίποτα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που θέλετε, υπάρχει η περίπτωση μετά να μετανιώσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved