Ζώδια Σήμερα 14/03: H ψυχραιμία πάει περίπατο...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/03: H ψυχραιμία πάει περίπατο...

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 14 Μαρτίου

Σήμερα, η Σελήνη στον Λέοντα κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο και μιας και τα δύο ζώδια είναι εξωστρεφή, είναι πολύ πιθανό ένα ξέσπασμά μας, ιδίως αν έχουν μαζευτεί πολλά μέσα μας, τα οποία δεν τα εκφράσαμε ή περιμέναμε την κατάλληλη ευκαιρία να τα πούμε. Τώρα, η συσσωρευμένη αγανάκτηση κι η δυσαρέσκεια, καθώς και ο υπερβάλλων εγωισμός και το τουπέ υπερνικούν την αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία πάει περίπατο... Με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια που μας διακρίνει, βγάζουμε στην επιφάνεια τα συναισθήματά μας και μιλάμε για όλους και όλα, προκαλώντας αντιδράσεις, εντάσεις και διαπληκτισμούς. Ευτυχώς προς το βράδυ, η κατάσταση θα έχει εκτονωθεί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, το δίκιο σας πνίγει, αλλά, αν δεν το διεκδικήσετε με τον σωστό τρόπο, θα το χάσετε. Ο εγωισμός και η προκλητική διάθεση σίγουρα δε θα σας γλιτώσουν από καβγάδες στο σπίτι ή τη δουλειά.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, έντονα συναισθήματα και επιθυμίες σας παρασύρουν και χάνετε τον έλεγχο. Ίσως ξοδέψετε αρκετά χρήματα για επίδειξη ισχύος ή απλά για να «χορτάσετε» το εγώ σας!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved