Ζώδια Σήμερα 12/03: Ηθικό ακμαιότατο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/03: Ηθικό ακμαιότατο

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 12 Μαρτίου

Αρκετά όμορφη αναμένεται η μέρα μας, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύς θα αναπτερώσει το ηθικό μας και θα μας γεμίσει θετική ενέργεια, κέφι και αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες ή μας παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες. Από την άλλη, πολλά θα είναι τα ψώνια για το σπίτι, με ιδιαίτερη έμφαση σε τρόφιμα και λιχουδιές που αρέσουν στα δικά μας πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται και να τα μαζέψουμε για να γευματίσουμε όλοι μαζί. Επιπλέον, δεν αποκλείεται μια έρευνα ή αγορά αντικειμένων και ειδών διακόσμησης, που θα δώσουν έναν άλλο αέρα στο χώρο μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σας με το απαράμιλλο στιλ και τη γοητεία σας. Σε προσωπικό επίπεδο αναμένονται μεγάλες επιτυχίες και μοναδικές στιγμές χαράς.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, Σάββατο είναι, νερώστε λίγο το κρασί σας, ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα στο σπίτι ή τη δουλειά. Μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης είναι απαραίτητη για να μάθετε και τις προθέσεις ή τις διαθέσεις των άλλων.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, τόσο στα προσωπικά, όσο και στη δουλειά ή τα οικονομικά σας, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις! Προσοχή μόνο στις ανοιχτοχεριές και στα έξοδα... παραστάσεως γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved