Ζώδια σήμερα 08/03: Μην πιέζεσαι

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/03: Μην πιέζεσαι

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 08 Μαρτίου

Η Ημέρα της Γυναίκας σήμερα μετά από ένα τριήμερο καθισιό είναι λογικό να μην έχουμε και πολύ διάθεση για τρέξιμο και δουλειές. Η Σελήνη, που θα βρίσκεται μέχρι και το βράδυ στον Ταύρο συμφωνεί πάντως απόλυτα μαζί μας, μιας και αυτή δεν είναι της πίεσης, της φούριας και των νεύρων. Έχουμε βαριεστιμάρα, όλα τα κάνουμε στους δικούς μας χρόνους, δεν μπορούμε να βιαστούμε ή να αγχωθούμε για θέματα της καθημερινότητας και να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας για οτιδήποτε δεν αξίζει, αλλά μιας και όλοι, πάνω-κάτω, κινούνται στους ίδιους ρυθμούς, κανείς δε θα μας παρεξηγήσει.

Το βράδυ που θα περάσει όμως στους Διδύμους θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο κινητικοί και εξωστρεφείς, θα πηγαίνουμε από εδώ και από εκεί και θα αυξήσουμε κατά πολύ τις δραστηριότητές μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Δίδυμοι η μέρα σας ανήκει, οπότε κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας να την ευχαριστηθείτε, αλλά και να πλασάρετε όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό σας, κάνοντας γνωστές τις αρετές και τα ταλέντα σας.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες, πολύ ορεξάτοι δε θα είστε, μάλιστα είναι πιθανό να μη θέλετε και να καταπιαστείτε με πρακτικά θέματα, οπότε μια γκρίνια ή κάποιες απαιτήσεις θα σας εκνευρίσουν.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, δεν είστε σε φάση να κυνηγήσετε οτιδήποτε, οικονομικά ή ερωτικά κι ίσως καλά κάνετε, αφού με την πίεση δε θα καταφέρετε κάτι. Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει και χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερο κόπο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved