Ζώδια Σήμερα 04/03: Στις επάλξεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/03: Στις επάλξεις

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 04 Μαρτίου

Νωρίς το πρωί, η Σελήνη μπήκε στον Κριό, οπότε η μέρα μας θα είναι στα... κόκκινα. Γεμάτοι βγάζει ορμητικότητα, αποφασιστικότητα, ταχύτητα και μαχητικότητα, παίρνουμε πρωτοβουλίες, βιάζουμε καταστάσεις, «τρέχουμε» πράγματα, ζούμε το τώρα, χωρίς να μας ενδιαφέρει το χθες ή το αύριο. Γνωρίζουμε ότι στη βράση κολλάει το σίδερο, οπότε το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό και γι’ αυτό πρέπει να γίνει, χωρίς φόβο και δισταγμό. Όσο πιο γρήγορα το κάνουμε, τόσο πιο σύντομα θα πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, τίποτα και κανείς δε μπορεί να σας φρενάρει την ορμή και να σας εμποδίσει να κατακτήσετε ό,τι επιθυμείτε. Έφτασε η στιγμή σας να παλέψετε και να βγείτε νικητές και τροπαιούχοι.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, βάλετε τώρα τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μη διστάζετε, επειδή κάποια από αυτά που θέλετε να γίνουν στη δουλειά ή τις σχέσεις σας θα προκαλέσουν αντιδράσεις ή... ανταρσία. Λογικό είναι σε κάποιους να μην αρέσουν.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες το να γίνετε λίγο πιο ριψοκίνδυνοι ερωτικά ή οικονομικά ίσως αυτή τη φορά γύρει την ζυγαριά υπέρ σας. Καλύτερα να ζητήσετε με θάρρος ό,τι θέλετε, παρά να περιμένετε πότε κι αν σας το προσφέρουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved