Ζώδια Σήμερα 03/03: Έλεγχος και αποκλειστικότητα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/03: Έλεγχος και αποκλειστικότητα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 03 Μαρτίου

Η τριπλή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προδιαθέτει για μια αρκετά ερωτική ημέρα, γεμάτη συναρπαστικές στιγμές, όπου τα πάθη και οι επιθυμίες έχουν τον πρώτο λόγο. Η ένταση, οι μοιραίοι έρωτες, οι διεκδικήσεις μέχρι τέλους και το μυστήριο είναι κυρίαρχα στοιχεία, ενώ το να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας, να εξομολογηθούμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας και να καταφέρουμε να αποκτήσουμε ό,τι ποθούμε πιο πολύ είναι μάλλον πιθανά. Εννοείται ότι μέσα σε όλα αυτά, ο χορός των αποκαλύψεων θα ολοκληρωθεί και ό,τι βγει στο φως, θα μας διαλύσει κάθε αμφιβολία ή θα διώξει φόβους, ανασφάλειες και ενδοιασμούς.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, είστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Έχετε τα μέσα και το σκοπό, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα τολμήσει να σας αντισταθεί γιατί θα καταλάβει ότι δεν αστειεύεστε.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, δύσκολη ημέρα η σημερινή για σας, που βλέπετε ότι και να καταθέσετε την ψυχή σας, υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε πίσω τα ανάλογα, ούτε από τη δουλειά ούτε από τις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιες αποκαλύψεις να σας φέρουν σε απόγνωση.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, θέλετε τον έλεγχο και την αποκλειστικότητα στα ερωτικά και οικονομικά σας, ωστόσο, αν γίνετε έρμαια των παθών σας, το πιο πιθανό είναι να τα χάσετε. Κινηθείτε με αποφασιστικότητα και με βάση το ένστικτό σας, χωρίς να παρεκκλίνετε από τους στόχους σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved