Ζώδια Σήμερα 02/03: Νέα Σελήνη στους Ιχθύς – Μη φοβάσαι τις αλλαγές

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/03: Νέα Σελήνη στους Ιχθύς – Μη φοβάσαι τις αλλαγές

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 02 Μαρτίου

Σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, η οποία μας καλεί να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή μας, χρησιμοποιώντας την έμπνευση και τη φαντασία μας. Μας προτρέπει να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Και αν έχουμε πίστη δυνατή, τίποτα δεν είναι απίθανο ή ανέφικτο. Οι δυο όψεις που γίνονται την ίδια μέρα, αφ’ ενός το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο και αφ’ ετέρου η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Υδροχόο, απαιτούν το να παραμείνουμε θετικοί σε όποια αλλαγή και να δούμε την μεγάλη εικόνα, όπως και να κάνουμε τα δέοντα, ψύχραιμα και χωρίς εξάρσεις, να έχουμε ένα πλάνο κι όχι να πηγαίνουμε στα κουτουρού, προκειμένου να καταφέρουμε όλα όσα επιθυμούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες σας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχετε προσωπικές σας επιδιώξεις. Εκμεταλλευτείτε την και κάντε ό,τι χρειάζεται για να αποκτήσετε όσα λαχταρά η ψυχή σας.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες όσο κοιτάτε το δέντρο, χάνετε το δάσος. Για να βγείτε από τα αδιέξοδα και να λύσετε τα προβλήματά σας, θα πρέπει να αποκτήσετε συνολική εικόνα. Ένα βήμα πίσω θα σας δώσει καλύτερη οπτική για το τι πρέπει να αλλάξετε στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, οι επιθυμίες σας είναι σαν τα τρένα που περνούν. Μόλις φεύγει το ένα, έρχεται το άλλο. Αφήστε τις να σας συνεπάρουν, ταυτόχρονα όμως περάστε και σε πράξεις γιατί πάλι θα μείνετε με το παράπονο ότι δεν προλάβατε να ανέβετε σε αυτό που θέλατε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται ανέφικτα ή άκαιρα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να τα αποκτήσετε ή να οργανώσετε ένα σχέδιο, που θα σας βοηθήσει στο άμεσο μέλλον να τα καταφέρετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved