Ζώδια Σήμερα 01/03: Αίσθηση περιορισμού

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/03: Αίσθηση περιορισμού

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 01 Μαρτίου

Καλωσορίζουμε τον Μάρτιο, με τη Σελήνη στον Υδροχόο, η οποία θα συναντηθεί με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχει μια αίσθηση περιορισμού και αποφυγής κάθε έντασης. Οι επιθυμίες και τα πρέπει θα μπουν σε μια ζυγαριά, που θα γέρνει προς τη δεύτερη πλευρά, ενώ θα πρέπει να ακολουθήσουμε την πεπατημένη, να συνταχτούμε με τους κανόνες και ό,τι ορίζεται κι όχι να κάνουμε του κεφαλιού μας, καθώς οι συνέπειες θα είναι άμεσες. Σίγουρα η μέρα δεν είναι για πειράματα και δοκιμές, αλλά για δοκιμασμένες και επιτυχημένες συνταγές.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, πρωτοστατείτε σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σας. Ευχαριστηθείτε το και φροντίστε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας, παραμείνετε όμως συγκρατημένοι και μετρημένοι!

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, ο καινούργιος μήνας έχει και νέες υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να οργανωθείτε λίγο και κυρίως να κρατήσετε τα προσχήματα στις σχέσεις και τη δουλειά σας, γιατί κάθε τι που ξεφεύγει από το μέτρο θα έχει και τις ανάλογες επιπτώσεις.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί, τόσο στα προσωπικά, όσο στα οικονομικά σας, προσοχή στα ανοίγματα. Φροντίστε να μην ξεφύγετε και κυρίως κρατήστε χαμηλό προφίλ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved