Ζώδια Σήμερα 26/02: Η λογική και η αυτοσυγκράτηση έχουν τον πρώτο λόγο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/02: Η λογική και η αυτοσυγκράτηση έχουν τον πρώτο λόγο

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Μια μέρα μάλλον «Αιγοκερίσια» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή, καθώς εκτός από την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Πλούτωνα θα βρίσκεται και η Σελήνη στον Αιγόκερω, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα θα είναι τα κύρια στοιχεία της, ενώ, σε συναισθηματικό επίπεδο, η λογική και η αυτοσυγκράτηση έχουν τον πρώτο λόγο. Όπως γίνεται αντιληπτό, σίγουρα, δε μιλάμε για το πιο χαλαρό Σάββατο, από την άλλη όμως, παρότι θα πιεστούμε, θα μας δικαιώσει το αποτέλεσμα, αν επιδείξουμε συνέπεια και αφοσίωση και κάνουμε αυτό που πραγματικά πιστεύουμε ότι είναι το σωστό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι είναι η μέρα σας και δείχνετε σε όλους ότι με υπομονή και συνέπεια, όλα γίνονται. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, αφήστε κατά μέρος ανασφάλειες και ενδοιασμούς και θα τα καταφέρετε άψογα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, έχετε ένα σωρό δουλειές και υποχρεώσεις να διευθετήσετε και δε θα σας μείνει καθόλου ελεύθερος χρόνος. Ακόμα και αν κάποια στιγμή νιώσετε μπουχτισμένοι, καλό θα ήταν να μην τα παρατήσετε για να ξεμπερδεύετε.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Ιχθύες και Τοξότες, δεν είστε χαλαροί κι ανέμελοι κι αυτό ισχύει πρώτα για τα οικονομικά και μετά για τα ερωτικά σας. Έχετε καταλάβει ότι μετά από κάθε άστοχη ενέργειά σας, αυτός που την πληρώνει είστε εσείς γι’ αυτό συνεχίστε να κρατάτε το μέτρο και δε θα χάσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved