10 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

10 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.


19 έως 20 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένα τραπέζι στρωμένο για το βραδινό δείπνο».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι ζεστός, φιλόξενος και να ξέρει να δημιουργεί φιλική ή οικεία ατμόσφαιρα. Συνήθως, συμμετέχει σε κλειστά «κλαμπ» με άλλους ομοϊδεάτες ή αναζητητές, προβάλλει τις διανοητικές αρετές του και έχει ταλέντο στο γράψιμο. Σαν χαρακτήρας είναι μεταβλητός και ασταθής συγκινησιακά.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αληθινή αγάπη δεν είναι εκείνη που αντέχει το μακροχρόνιο χωρισμό, αλλά εκείνη που αντέχει τη μακροχρόνια οικειότητα» Hellen Rowland

Χ. Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Τα θέματα σχέσεων αναμένεται να κλέψουν την παράσταση την τρέχουσα χρονιά αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένα, αφού εξαρτώνται άμεσα από την δική σας στάση. Από την μια πλευρά, η έντονη κοινωνική και οι νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες θα σας αφήσουν την αίσθηση πως όλα και ...όλοι βρίσκονται στα πόδια σας. Από την άλλη όμως είναι γνωστό πως ουκ εν τω πολλώ το ευ και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ύστερα από διαδοχικές ...καραμπόλες να αρκεστείτε στις εντυπώσεις και όχι στην ουσία. Φυσικά για τους πιο «θερμούς» χαρακτήρες το μέλλον επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις και το μεγάλο τρίγωνο με την συμμετοχή της Αφροδίτης δεν θα πάει ...στράφι!

Οικονομικά

Σίγουρα ανήκετε στους προνομιούχους της χρονιάς και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά το να ...μη χάσετε τις ευκαιρίες. Οφέλη μπορεί να προκύψουν και μέσω μιας καθοριστικής συνεργασίας ή συμμαχίας. Στον αντίποδα, μπορεί να παρασυρθείτε σε «τρελά» έξοδα, εξ αιτίας του ...έρωτα που θα σας πάρει τα μυαλά!

Στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται ανατροπές προς το καλύτερο, ενώ θα σας είναι εύκολο να βρείτε χρηματοδότες εάν και εφόσον το έχετε ανάγκη.

Γ.Ρ

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved