11 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
11 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
11_mar_copy

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά μα και αισθηματικά θέματα, με την χαλάρωση ή την υπερβολή να διαδέχονται τις εμμονές και τα «παιχνίδια εξουσίας». Περίεργη μέρα, αφού πολλά μπορεί να προκύψουν «για ψύλλου πήδημα»! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα ίσως φέρει στην επιφάνεια έρωτες οι οποίοι εξωτερικά φαντάζουν αταίριαστοι.

Κριός

Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο οίκο θα σας κάνει πολύ πιο ερωτικούς ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το σύντροφο με μεγαλύτερη αμεσότητα. Βεβαίως, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας πως αισθηματικά ίσως τελικά βρεθείτε σε ένα μεγάλο δίλημμα για το πώς θα ανταποκριθείτε σε καλέσματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Η Σελήνη από απέναντι σας δημιουργεί κάποια μικρά προβλήματα, εξαιτίας της έλλειψης του κορεσμού. Η υπερβολή διακρίνεται σε κάθε φάση της ζωής σας σήμερα γι’ αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Η παρουσία Ερμή – Ουρανού στον 12ο φέρνει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και κακεντρεχή σχόλια που τις περισσότερες φορές είναι ανυπόστατα.

Δίδυμοι

Αν και κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τη δική σας δικαιοδοσία, δεν είναι δύσκολο για εσάς να επιβάλλετε τη γνώμη σας. Ο Άρης μέσα από την Παρθένο σας κάνει να λειτουργείτε σπασμωδικά κι αυτό σας εκνευρίζει. Στα ερωτικά, προσπαθήστε να δώσετε στον ερωτικό σας σύντροφο αυτά που θέλετε, προκειμένου η σχέση να γίνει καλύτερη και να ζείτε ομορφότερα.

Καρκίνος

Σήμερα, μπορείτε να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε, αρκεί να κυμαίνονται μέσα στα πλαίσια της λογικής. Αισθηματικά, το συναίσθημα βγαίνει πολύ πιο εύκολα ενώ παράλληλα δίνετε στον εαυτό σας την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Οικογενειακές συζητήσεις μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για την έναρξη κάποιων νέων πραγμάτων. Μια νέα γνωριμία σας συγκλονίζει.

Λέων

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό δημιουργεί προβλήματα υπό την έννοια πως τα θέλω τα δικά σας έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα θέλω των άλλων. Ωστόσο, θα πρέπει στις κινήσεις σας σήμερα να υπάρχει ένας καινούργιος προγραμματισμός, προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Η αλλαγή που αναζητάτε ξεκινάει από μέσα σας και επεκτείνεται γύρω σας.

Παρθένος

Η προσωπική σας ζωή περνάει σε μια φάση όπου αναδεικνύονται από μέσα σας τα καλά στοιχεία, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις πιθανότητες της ερωτικής επιτυχίας. Προσπαθήστε να κάνετε δραστηριότητες που δεν σας κουράζουν, αντίθετα σας προσφέρουν την ψυχική ευεξία που είναι το άλφα και το ωμέγα για την ομαλή σας λειτουργία. Μια όμορφη μέρα για επαφές.

Ζυγός

Σήμερα, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να εκφράσετε τις θέσεις σας όμως καλό θα ήταν να μην τις βγάλετε υπό τη μορφή παραπόνου. Η Σελήνη μέσα από τον 3ο ηλιακό οίκο βοηθά να πετύχετε δια μέσω της επικοινωνίας και του λόγου κάποια ιδιαίτερα επιτεύγματα. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στις υποσχέσεις σας, προκειμένου να διατηρήσετε το συνεπές προφίλ σας.

Σκορπιός

Οι αισθηματικές συζητήσεις θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να βγάλετε όλη την λεκτική σας μαεστρία. Ωστόσο, χρειάζεται να προσέχετε διότι ο Ερμής στάσιμος μέσα από τον Κριό ίσως σας κάνει να πείτε περισσότερα από όσα πρέπει. Κάποιες ειδήσεις που λαμβάνετε ίσως είναι πολύ παραποιημένες και πρέπει να τις ελέγξετε.

Τοξότης

Η Σελήνη μέσα από τον 12ο έρχεται να σας θέσει προ των ευθυνών σας, αφού θα σας βοηθήσει να πετύχετε πολλά και ιδιαίτερα πράγματα. Η καθημερινότητα εμπλουτίζεται με ιδέες που σας έρχονται στο μυαλό αλλά τις οποίες πρακτικά αδυνατείτε να πραγματοποιήσετε. Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένο προορισμό.

Αιγόκερως

Ψάχνοντας να βρείτε διέξοδο στα συναισθηματικά σας, ίσως τελικά καταλάβετε πως πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται από εσάς. Η παρουσία της Σελήνης στον 11ο οίκο σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και σας εφιστά την προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, προκειμένου να είσαστε πιο σαφείς. Η μέρα είναι κατάλληλη τόσο για σωματική άσκηση όσο και για πνευματική ανάπαυση.

Υδροχόος

Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό αναμοχλεύει παρελθοντικές καταστάσεις ενώ σας δίνει να κατανοήσετε πως πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ωστόσο, ψάχνοντας να βρείτε την υποτιθέμενη αλήθεια βυθίζεστε όλο και περισσότερο στα υπέρ του συναισθηματικού παρελθόντος. Μπορεί όμως μέσα από συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις σπατάλες.

Ιχθύες

Σήμερα ίσως κάποιοι σας κατηγορήσουν ότι εστιάζεστε στο πρόβλημα και όχι στη λύση, πράγμα που, αν και αρχικά, θα σας ενοχλήσει στη συνέχεια θα σας βοηθήσει να βγείτε από αυτό, ακολουθώντας διαφορετικό δρόμο. Αισθηματικά, μια γνωριμία που είχατε απορρίψει έρχεται πάλι στο προσκήνιο και αυτό σας ωθεί στο να την επανεξετάσετε. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι σας.

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved