Ζώδια Σήμερα 24/02: Κι έζησαν αυτοί καλά... κι εμείς καλύτερα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/02: Κι έζησαν αυτοί καλά... κι εμείς καλύτερα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου

Η μέρα χρωματίζεται με παλ αποχρώσεις, καθώς η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά και λεπτεπίλεπτα στοιχεία μας. Σήμερα, η αγάπη σε όλες τις μορφές της. Αυτή που μας κάνει να ονειρευόμαστε, να φανταζόμαστε και να εμπνεόμαστε, να θέλουμε να την χαρίσουμε απλόχερα και να κάνουμε ευτυχισμένους ανθρώπους. Μπορεί να γίνουμε πιο ρομαντικοί, ευαίσθητοι, καλόπιστοι και ονειροπόλοι ή να αποκτήσουμε . Να πιστέψουμε στον άδολο έρωτα, τη δύναμη της μαγείας του και το πώς γλυκαίνει τις καρδιές, εξιδανικεύοντας τον και να θέλουμε να τον ζήσουμε, καταλήγοντας στο πολυπόθητο happy end!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες, βρίσκεστε σε ένα μαγικό κόσμο, ονειρεύεστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά και κάνετε σχέδια μεγάλα. Όλα τα βλέπετε εφικτά κι αν αφεθείτε να πιστέψετε στα θαύματα, ίσως βιώσετε ένα.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, βλέπετε ό,τι θέλετε ή σας βολεύει, όμως αν δεν είστε αντικειμενικοί και δεν κρατήσετε επαφή με τη... γη, σύντομα θα τραγουδήσετε το «δε φταις εσύ, η φαντασία μου τα φταίει...».

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, παρασύρεστε σε μυστικά μονοπάτια του έρωτα, ζείτε το όνειρο και εύχεστε ενδόμυχα να μην έχει το παραμύθι σας κακές μάγισσες και δράκους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved