Ζώδια Σήμερα 23/02: Σβήσε τα ίχνη σου!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 23/02: Σβήσε τα ίχνη σου!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου

Σήμερα, ο Άρης στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και οι αποκαλύψεις θα έχουν την τιμητική τους. Θα ξεσκεπαστούν αρκετές παρασκηνιακές δράσεις, «στησίματα», παγίδες και συκοφαντίες εναντίον μας, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσουμε για σύλληψη ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας που ήταν μπλεγμένα σε κύκλωμα. Ίσως κάνουμε κάποιες υδραυλικές εργασίες, ξεκινήσουμε μια θεραπεία για ένα θέμα υγείας που μας απασχολεί, αποπροσανατολίσουμε, να σβήσουμε τα ίχνη μας ή «καλύψουμε» κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός ο πραγματικός σκοπός μας. Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, ένα μείγμα έντονου ρομαντισμού και σεξουαλικότητας θα μας ξεσηκώσει, οπότε το να «πιάσουμε στα δίχτυα» μας το αντικείμενο του πόθου μας είναι πολύ πιθανό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες, ο καθένας από το πόστο του θα συμβάλλει ώστε και να περάσει καλά και να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες. Το να πληροφορηθείτε για παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας είναι πιθανό, όπως επίσης ότι θα το κρατήσετε υπόψη σας και θα μιλήσετε, μόνο όταν πρέπει να μιλήσετε…

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, διάφορα παράπονα από το ταίρι ή την οικογένειά σας, κάτι που θα βγει στη φόρα και κρατιόταν μυστικό ή μια βλάβη στα υδραυλικά του σπιτιού σας μπορεί να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο και να μην ευχαριστηθείτε το βράδυ σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, το θέμα είναι να αποδεχτείτε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και καμιά φορά, για να τον πετύχετε χρειάζεται να πάτε μέσω... Λαμίας ή ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των άλλων για να τους μπερδέψετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved