Ζώδια Σήμερα 22/02: Μάζεψε τα ασυμμάζευτα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/02: Μάζεψε τα ασυμμάζευτα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 22 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη, που βρίσκεται από χθες στον Σκορπιό, φέρνει στην επιφάνεια όλον το δυναμισμό, την ισχυρή θέληση και το πάθος που κρύβουμε, όχι μόνο το ερωτικό, αλλά για το κάθε τι που μας ενδιαφέρει. Η αντιπαράθεσή της όμως με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί συναισθηματική αποσταθεροποίηση, με αποτέλεσμα να μην είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Αργότερα, το τετράγωνό της με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα λειτουργήσει περιοριστικά. Θα αρχίσουμε να έχουμε δεύτερες σκέψεις, ενοχές κι ενδεχομένως να πάρουμε πάνω μας κι ευθύνες που δε μας αναλογούν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Κριοί και Ζυγοί ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σεξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved