Ζώδια σήμερα 21/02: Ζήτα το φεγγάρι για να σου χαρίσουν έστω κάποια άστρα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 21/02: Ζήτα το φεγγάρι για να σου χαρίσουν έστω κάποια άστρα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

Η Σελήνημέχρι αργά το πρωί θα βρίσκεται στον Ζυγό, συνεχίζοντας να μας δίνει μαθήματα στιλ, κομψότητας και καλών τρόπων. Ωστόσο, με το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα χαλάσει τελείως η διάθεσή μας. Θα νιώθουμε αδικημένοι, θα μας τρώνε παρελθόντα περιστατικά, θα μας πνίγουν πράγματα που μας ενοχλούν και πολύ πιθανό να έχουμε μια συναισθηματική αναταραχή, που μπορεί να οδηγήσει σε έντονους διαξιφισμούς.

Λίγο πριν το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στον Σκορπιό η μέρα θα πάρει διαφορετικό ύφος, πιο εσωστρεφές, αλλά και πιο σεξουαλικό. Το πάθος κάνει την εμφάνισή του και τα συναισθήματά μας γίνονται πιο έντονα. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στους Ιχθύς, όμως, μας βοηθά να έχουμε απόλυτη αρμονία με τους γύρω μας και τις επιθυμίες μας, κάτι που κάνει πιο εύκολο να περάσουμε τα θέλω μας και να γίνουν αποδεκτά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας και να μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τα θέλω σας στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας γιατί το πιο πιθανό είναι να τσακωθείτε και μετά να αισθανθείτε άσχημα.Σκορπιοί, εσείς ελέγχετε το παιχνίδι και ό,τι θέλετε πολύ μπορείτε να το αποκτήσετε, αν χρησιμοποιήσετε το ένστικτο και την μεθοδικότητά σας, είτε στο ερωτικό είτε στο επαγγελματικό πεδίο.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Αν έχετε γερά επιχειρήματα και πειθώ, θα τα καταφέρετε.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί ζητάτε πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζετε ότι σας αξίζουν. Από την άλλη, όμως, ακολουθείτε τη μέθοδο «ζήτα το φεγγάρι για να σου χαρίσουν έστω κάποια άστρα».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved