Ζώδια Σήμερα 20/02: Προκαλείς

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/02: Προκαλείς

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 20 Φεβρουαρίου

Τα δύο τετράγωνα της Σελήνη στον Ζυγό, με Αφροδίτη και Άρη στον Αιγόκερω αντίστοιχα, είναι αυτά που δεσπόζουν σήμερα και θα «χρωματίσουν» την Κυριακή μας, καθώς επικρατεί τεταμένο κλίμα με την έλλειψη υπομονής και ψυχραιμίας να είναι ορατή. Μπορεί να μας φταίνε όλα κι όλοι, να εκνευριζόμαστε με την παραμικρή αντίρρηση ή διαφωνία, ενώ δύσκολα θα συγκρατηθούμε και δε θα ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει. Αυτά τα φαινόμενα θα εκτονωθούν γρήγορα, αλλά μόνο όταν βγάλουμε από μέσα μας ό,τι νιώθουμε και δεν το καταπνίξουμε για να γλιτώσουμε τον τσακωμό. Πιθανόν να φανούμε εριστικοί ή επιθετικοί ή προκλητικοί, χωρίς να το καταλάβουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, πιθανόν να γίνει χαμός στο σπίτι ή τη σχέση σας, αφού ο καθένας σας θα κοιτάει να περάσει το δικό του και όχι το πιο είναι το σωστό. Κάποιες συμπεριφορές σίγουρα θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, η συναισθηματική σας αστάθεια είναι μεγάλη, το ίδιο και ο εκνευρισμός σας οπότε εύκολα μπορεί να ξεσπάσετε με διάφορους τρόπους είτε ξοδεύοντας χρήματα είτε κάνοντας ζήλιες. Προτιμήστε το σεξ, που είναι η καλύτερη μέθοδος εκτόνωσης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved