Ζώδια Σήμερα 19/02: Νέρωσε το κρασί σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/02: Νέρωσε το κρασί σου

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

Η διάθεση για κάθε είδος συμβιβασμού και υποχώρησης θα είναι πιο έντονη σήμερα με τη Σελήνη να περνά στον Ζυγό. Η διατήρηση των ισορροπιών, του αρμονικού περιβάλλοντος και των καλών σχέσεων είναι τα κύρια ζητούμενα, οπότε είναι λογικό να ρίξουμε νερό στο κρασί μας και να προσπαθήσουμε να γεφυρώσουμε διαφορές, έτσι ώστε να αποφύγουμε εντάσεις και τσακωμούς. Σε αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Υδροχόο, καθώς θα βρούμε τον κατάλληλο τρόπο να πούμε ό,τι έχουμε, χωρίς υπερβάλλοντα συναισθηματισμό, οπότε, θα είναι και πιο εύκολο να υπάρξει θετική ανταπόκριση από τη μεριά των άλλων.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, διπλωματικότατοι και άκρως γοητευτικοί, δε χρειάζεται να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, απλά να περιφερθείτε σε έναν χώρο και αυτόματα θα γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντος.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το να κάνετε ένα βήμα πίσω ίσως δεν είναι και τόσο σημαντικό, αν είναι να διατηρήσετε το καλό κλίμα στη δουλειά ή το σπίτι σας. Δε σας φτάνουν όσα έχετε στο κεφάλι σας; Θέλετε και άλλα;

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες ή κάποιες προσωπικές αγορές, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας. Από μόνο του όμως αυτό δε λέει κάτι, αν δε βγάλετε και την ανάλογη αυτοπεποίθηση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved