Ζώδια Σήμερα 18/02: Ήλιος στους Ιχθύς - Εμπνεύσεις και όνειρα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/02: Ήλιος στους Ιχθύς - Εμπνεύσεις και όνειρα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου

Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, σήμερα, αργά το απόγευμα, στρέφοντας την προσοχή μας σε οτιδήποτε μπορεί να μας προσφέρει ψυχική, πνευματική και σωματική ανακούφιση. Εναλλακτικές θεραπείες και τέχνες τραβούν το ενδιαφέρον μας και ενδεχομένως να αποτελέσουν μια ωραιότατη φυγή από τη μουντάδα της καθημερινότητας. Γινόμαστε πιο ευέλικτοι, προσπαθούμε να αποφύγουμε τις όποιες κακοτοπιές με περίτεχνο τρόπο και... θα μας είναι πιο εύκολο να θολώσουμε τα νερά. Σίγουρα, θα μας κάνει πιο ονειροπόλους, ευφάνταστους, με μεγαλύτερη έμπνευση, πιο ευαίσθητους, συμπονετικούς, με κατανόηση και πρόθυμους να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, τα φώτα στρέφονται πάνω σας, έχετε τύχη και ικανότητες, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, προσπαθήστε να ακούσετε τις ανάγκες και τα προβλήματα των άλλων γύρω σας, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά και δείξτε κατανόηση και συμπάθεια. Μην κρίνετε με βάση τον εαυτό σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, αισθησιακοί, μαγικοί και ιδιαίτερα μυστικοπαθείς σε ό,τι αφορά στα ερωτικά και οικονομικά σας, μπορείτε τώρα να καταφέρετε πολλά, αρκεί να κινηθείτε αθόρυβα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved