Ζώδια Σήμερα 17/02: Έρωτας είναι θαρρώ...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/02: Έρωτας είναι θαρρώ...

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

Η σύνοδος ακριβείας των δύο πλανητών, Αφροδίτης και Άρη στον Αιγόκερω έγινε χθες, όμως και σήμερα «κρατάει», προσφέροντάς μας ευκαιρίες για καινούργιους έρωτες και καρδιοχτύπια, που δεν αποκλείεται να τα βρούμε παντού, αρκεί να κυκλοφορήσουμε και φυσικά να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε προοπτική. Επίμονο φλερτ, διεκδίκηση, πικάντικα υπονοούμενα, παιχνίδια του μυαλού, ακόμα και η δημιουργία ενός καυτού ειδυλλίου είναι πιθανά και βέβαια όλα αυτά δε θα τα χαρούν μόνο οι ελεύθεροι! Όσοι έχουν σχέση θα νιώσουν τα αισθήματά τους να αναζωπυρώνονται, καθώς θα ξαναθυμηθούν τι τους ενώνει με τον άνθρωπό τους, οπότε θα πάρει φωτιά το κρεβάτι τους!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, η έλξη σας είναι ακαταμάχητη, το ενδιαφέρον για το άτομό σας έντονο και αρκεί ένα βλέμμα ή μια κίνησή σας για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Κι αν δεν το έχετε βρει ακόμα, σήμερα... κληρώνει.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλια, κατηγορίες και ανταγωνισμούς, αλλά όπως θα εμφανιστούν έτσι θα εξαφανιστούν, αρκεί να μην δώσετε στα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις και κολλήσετε σε λεπτομέρειες χωρίς ουσία.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, κυκλοφορήστε, εκφράστε ό,τι νιώθετε, δείξτε τα αισθήματά σας, διεκδικήστε το πρόσωπο που θέλετε. Το πιο πιθανό είναι κάθε προσπάθειά σας να στεφθεί με επιτυχία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved