Ζώδια Σήμερα 16/02: Πανσέληνος στον Λέοντα-Μην καβαλήσεις το καλάμι!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/02: Πανσέληνος στον Λέοντα-Μην καβαλήσεις το καλάμι!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου

Με τη σημερινή Πανσέληνο στον Λέοντα, πολλά θα έρθουν στο φως, που ναι μεν θα μας προκαλέσουν μια μικρή αναστάτωση, αλλά θα μας δώσουν και τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις και να πάρουμε αποφάσεις. Εννοείται ότι θα γίνουν υπερβολές, κάποιοι, μάλιστα, ίσως ξεφύγουν από τα όριά τους ή εκτεθούν, λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης, γι’ αυτό και απαιτείται ψυχραιμία και αποστασιοποίηση για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα και έπειτα να πάρουμε οποιεσδήποτε αποφάσεις. Από την άλλη, το ολόγιομο φεγγάρι θα μας προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξουμε ταλέντα και ικανότητες και φυσικά, να βάλουμε το δικό μας ξεχωριστό λιθαράκι

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίστε το τοπίο και απαλλαγείτε από ό,τι σας φρενάρει την εξέλιξη. Μπορείτε να δείξετε σε όλους τη μοναδικότητά σας, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και τους εγωισμούς. Μην καβαλάτε το καλάμι γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που δράτε και λειτουργείτε. Το να έχετε αισιόδοξη στάση στα οικονομικά δε σημαίνει ότι χρειάζεται να παίρνετε ρίσκα, που ίσως σας εκθέσουν. Από την άλλη, μην ξοδεύεστε για να εντυπωσιάσετε. Ποντάρετε στη μοναδικότητά σας!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved