Ζώδια σήμερα 14/02: Λαμπερή Γιορτή των Ερωτευμένων

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 14/02: Λαμπερή Γιορτή των Ερωτευμένων

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Καρκίνο και μάλιστα μπορεί η διάθεσή μας να είναι κάπως πεσμένη, αρχικά, καθώς θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ενδεχομένως να μας πιάσει μελαγχολία, να αισθανόμαστε ότι προσπαθούμε μάταια, ενώ δεν αποκλείεται να μας κατακλύσουν και δυσάρεστα συναισθήματα από παλιότερες στιγμές και βιώματα.

Από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει ο... Λέοντας να δώσει λάμψη και ζωντάνια κι εννοείται ότι ο έρωτας που έχει την τιμητική του θα γιορταστεί με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια. Τι κι αν είναι Δευτέρα; Όλα τα θέλουμε σε large δόσεις, είτε είναι φαγητά και ποτά είτε διασκέδαση και χαλάρωση και στόχος μας θα είναι να περάσουμε ένα υπέροχο βράδυ! Αν μάλιστα είμαστε ανάμεσα τους εορτάζοντες, δε θα τσιγκουνευτούμε ούτε τα δώρα, ούτε τα λουλούδια!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι,εφ’ όσον δε μπορείτε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, σταματήστε να σκέφτεστε το τι έγινε κάποτε και να είστε μέσα στο παράπονο. Πάει ,πέρασε! Κοιτάξτε το τώρα και το αύριο.

Λέοντες είστε η προσωποποίηση της χαράς και ο έρωτας είναι το παιδί σας. Βγάζετε ζεστασιά, λάμπετε, κερδίζετε τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό κι ακόμα κι αν δεν γιορτάζετε σήμερα καταφέρνετε να τραβήξετε την προσοχή!

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, ιδιαίτερα συναισθηματικοί και με μια μεγάλη δόση υπερβολής θα είστε σήμερα, ωστόσο, κάντε ένα βήμα πίσω και μην καταπιάνεστε με μικροπράγματα, χαλώντας τη διάθεσή σας!

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα. Ψάξτε να βρείτε πού κάνατε λάθος στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας και διορθώστε το αν μπορείτε ή τουλάχιστον προσπαθήστε να μην το επαναλάβετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved