Ζώδια Σήμερα 13/02: Με το θυμό θα χάσεις το δίκιο σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/02: Με το θυμό θα χάσεις το δίκιο σου

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 13 Φεβρουαρίου

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο να έρχεται... σε αντίθεση με τον Αρη στόν Αιγόκερω κι αργότερα με την Αφροδίτη, η Κυριακή μας κάθε άλλο παρά εύθυμη και χαλαρή θα είναι, καθώς είναι πολύ πιθανά διάφορα ξεσπάσματα, ιδίως αν έχουν μαζευτεί πολλά μέσα μας, τα οποία δεν τα εκφράσαμε ή περιμέναμε την κατάλληλη ευκαιρία να τα πούμε. Η αγανάκτηση, ο θυμός κι η δυσαρέσκεια μπορεί να μας καταλάβουν και η ψυχραιμία θα πάει περίπατο... Από την άλλη, το θάρρος μπορεί να γίνει θράσος και αδιακρισία, να μην κρατηθούν τα προσχήματα και αυθόρμητα ή επιπόλαια, να γίνουν ή να ειπωθούν πράγματα που θα δημιουργήσουν αντιδράσεις, εντάσεις και τσακωμούς.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, το θέμα είναι να διεκδικήσετε με τον σωστό τρόπο το δίκιο σας στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας γιατί εκεί που ήταν με το μέρος σας, μπορεί να κατηγορηθείτε κιόλας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι, ο εκνευρισμός σας κυριεύει, χάνετε τη μπάλα και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε κινήσεις, που θα σας φέρουν ερωτική ή οικονομική χασούρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved