Ζώδια Σήμερα 11/02: Σκληρός ο νόμος, αλλά νόμος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/02: Σκληρός ο νόμος, αλλά νόμος

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου

Για τρίτη φορά (και τελευταία) σε διάστημα 3 μηνών Ερμής και Πλούτωνας κάνουν σύνοδο στον Αιγόκερω, αυτήν όμως θα καταφέρουμε να κλείσουμε οριστικά υποθέσεις και να πάρουμε αποφάσεις που τόσο καιρό τυραννούσαμε. Τώρα θα βάλουμε έναν σημαντικό στόχο, θα ζητήσουμε εξηγήσεις, θα κάνουμε ξεκαθαρίσματα, θα βάλουμε φρένο σε συμπεριφορές ή θα βρούμε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, ερευνώντας εξονυχιστικά τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Αρκετά είναι αυτά που θα μάθουμε κι άλλα που θα μας αποκαλυφθούν, οδηγώντας μας στα σωστά συμπεράσματα, αλλά και στην πληρωμή των συνεπειών.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, είστε αποφασιστικοί, σκληροί, αλλά δίκαιοι. Χωρίς κόπο, ό,τι ψάχνετε, το βρίσκετε ή το μαθαίνετε. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας και θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοιμια πίκρα θα την πάρετε, αφού θα μάθετε ή θα ακούσετε πράγματα που δε σας αρέσουν, όμως η αλήθεια πρέπει να λέγεται και εσείς οφείλετε, πέρα από συναισθηματισμούς, να τη δεχτείτε.

Τοξότες και Δίδυμοι σκεφτείτε καλά και μετά κάνετε οποιαδήποτε κίνηση στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας. Η επιπολαιότητα, η μεγάλη αυτοπεποίθηση και η ανωριμότητα μπορεί να σας στοιχίσουν και να μπλεχτείτε σε καταστάσεις, από τις οποίες δε θα είναι εύκολο να ξεφύγετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved