Ζώδια σήμερα 07/02: Δε χάνεις κάτι, που δεν έχεις αποκτήσει ακόμα!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/02: Δε χάνεις κάτι, που δεν έχεις αποκτήσει ακόμα!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου

Σήμερα, με την Σελήνη στον Ταύρο, θα είναι έντονη η ανάγκη μας να εξασφαλίσουμε όχι μόνο ό,τι θεωρούμε απαραίτητο για τη διαβίωση ή την καλοπέρασή μας, αλλά και οτιδήποτε θεωρούμε ότι μας ανήκει, υλικά ή συναισθηματικά. Αυτό που θέλουμε πιο πολύ είναι η σταθερότητα και το να κυλούν τα πράγματα νορμάλ.

Από την άλλη, η σύνοδός της με τον Ουρανό μας βγάζει τάσεις ανεξαρτησίας και επαναστατικότητας σε οτιδήποτε μας δεσμεύει. Είναι πιθανές αλλαγές πλάνων και προγραμμάτων, που βέβαια έχουν ως σκοπό να μας κινητοποιήσουν να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, πιο μοντέρνο ή ιδιαίτερο, αφού δεν χάνουμε κάτι, που δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας και να επιτύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις ή να απολαύσετε όλα τα ωραία της ζωής.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μια φοβία ότι μπορεί να χάσετε κάτι που έχετε, ίσως σας κάνει ξεροκέφαλους και αρνητικούς στο να δεχτείτε μια διαφορετική άποψη ή συμβουλή στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και να επιμείνετε όσο δεν πάει, γιατί ό,τι κι αν είναι, υλικό ή ερωτικό, μόνο αν είστε αποφασισμένοι να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας θα το αποκτήσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved