Ζώδια Σήμερα 04/02: «Γκάζι-φρένο»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/02: «Γκάζι-φρένο»

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου

Αυτή είναι η φράση, που χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα και εξηγούμε το γιατί παρακάτω. Από τη μια έχουμε το εξάγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον Δία στους Ιχθύς, που μας κινητοποιεί να επεκταθούμε, να γνωρίσουμε καινούργια πράγματα, να δοκιμάσουμε εμπειρίες και να τεστάρουμε τα όριά μας . Η ενέργειά μας θα είναι μεγάλη, οπότε είναι λογικό να δραστηριοποιηθούμε σε κάποιους τομείς και να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και καιρό. Τα ρίσκα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να πετύχουμε κάτι που ακόμα και για τον ίδιο μας τον εαυτό αποτελεί κατόρθωμα.

Από την άλλη όμως, η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόοπου μας ζητά να έχουμε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση , να μετριάσουμε τον ενθουσιασμό μας και να σκεφτούμε ψύχραιμα, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να μας οργανώσει, να μας αναγκάσει να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στον όποιο στόχο μας, συνεπείς και υπεύθυνοι ως προς τις ευθύνες και τα καθήκοντά μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, κανείς δε μπορεί να σας σταματήσει. Με τον ενθουσιασμό, το θάρρος, την αυτοπεποίθηση, αλλά και τη στρατηγική σας, θα πετύχετε ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο. Ρισκάρετε και δε θα χάσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, μια μικρή αφορμή στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή τη σχέση σας μπορεί να πυροδοτήσει απείρου κάλους καταστάσεις. Ο έλεγχος εύκολα θα χαθεί και η γενική σύρραξη είναι πολύ πιθανή.

Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, διατηρήστε όσο περισσότερο τον έλεγχό σας, παραμείνετε συνεπείς στους στόχους και σε ό,τι έχετε αναλάβει και η δικαίωσή σας δε θα αργήσει.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να επιδείξετε ψυχραιμία και λογικό πνεύμα στο σπίτι και τη δουλειά σας και μην ανοίγετε άλλα μέτωπα!

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, αντισταθείτε στις έντονες επιθυμίες σας και κυρίως μην εκτίθεστε σε επικίνδυνες για την τσέπη ή την καρδιά σας καταστάσεις γιατί η χασούρα σας θα είναι μεγάλη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved