Ζώδια Σήμερα 03/02: Πάνω απ’ όλα η ψυχική σου ηρεμία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/02: Πάνω απ’ όλα η ψυχική σου ηρεμία

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη, που έχει περάσει από χθες, στους Ιχθύς, μια όμορφη, χαλαρή μέρα, που πραγματικά έχουμε ανάγκη, γι’ αυτό και δε θα αφήσουμε τίποτα και κανέναν να ταράξει τη γαλήνη μας και να χαλάσει τη διάθεσή μας. Επιλέγοντας το δρόμο της μη φθοράς ή της φυγής από την πραγματικότητα, το πιο πιθανό είναι να αποτραβηχτούμε στον κόσμο μας, να κάνουμε τα λιγότερα, να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε άγχη και δουλειές, να αφήσουμε πρακτικά ζητήματα στην άκρη, κυρίως όμως να μη σταθούμε σε ασήμαντες λεπτομέρειες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, χαλαρώστε κι απολαύστε τη μέρα σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε μόνοι, βγάλτε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας και πλανέψτε με τον αισθησιασμό σας.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες μην ασχολείστε με λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο σημασία… κι αν κάποιοι επιμένουν, αδιαφορήστε και αφήστε τους να κοπανιούνται.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, σημασία έχει το πώς νιώθετε κι όχι τι είναι σωστό ή λάθος. Αν είστε καλά με τις επιλογές σας, ερωτικές ή οικονομικές, μη σκέφτεστε το αύριο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved