8 Mαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

8 Mαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
full_moon_mar

Γενικό προφίλ

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο, έρχονται στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την εργασία, τη διατροφή και γενικότερα την καθημερινή ζωή. Υπό το φως του Σεληνόφωτος ίσως αποφασίσετε να βελτιώσετε ή να καλυτερεύσετε τις συνθήκες ζωής σας, αφού πρώτα αξιολογήσετε τα συν και τα πλην των μέχρι τώρα επιλογών σας.. Αποφύγετε ωστόσο την σκληρή κριτική και επικεντρωθείτε στην ουσία των αλλαγών που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Κριός

Σήμερα, τρέχετε ...πανικόβλητοι να προλάβετε προθεσμίες και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Αισθηματικά, ίσως από τη πλευρά του συντρόφου υπάρχει ένας προβληματισμός που καλείστε να ακούσετε και συνάμα να καθησυχάσετε. Οικονομικά, ίσως κάποια λάθη σας δείξουν πως πλέον χρειάζεται να ακολουθήσετε νέα τακτική. Οι γεννημένοι του 1972 θα απελευθερωθείτε από ένα βάρος.

Ταύρος

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν τα παιδιά, τη διασκέδαση και τα χόμπι σας. Αισθηματικά, αναζητάτε νέους τρόπους διαχείρισης κάποιων καταστάσεων και αυτό δημιουργεί κάποιες εντάσεις ή κάποιες νέες προκλήσεις. Με την Ερμή στον 12ο αποφύγετε να αποκαλύψετε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως αναβάλλετε κάποια σχέδια.

Δίδυμοι

Οι απαιτήσεις που προβάλλουν κάποια μέλη της οικογένειας σας ίσως σας φανούν κάτι παραπάνω από παράλογες. Αποφύγετε σήμερα να κάνετε πράγματα που δε σας εκφράζουν και πείτε αυτά που θέλετε ευθέως. Αισθηματικά, νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος και να δώσετε μια νέα ευκαιρία σε μια σχέση που σας ενδιαφέρει πολύ. Οι γεννημένοι του 1981 θα ζητήσετε μια χάρη.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σας απασχολούν έντονα θέματα που σχετίζονται με μετακινήσεις θέσεων, απόψεων ενώ δεν αποκλείεται κάποιες διαδρομές να σας προβληματίσουν. Αισθηματικά, μην λέτε «ναι» ενώ θέλετε να πείτε «όχι» γιατί το έτερο ήμισυ δεν μπορεί να καταλάβει τι πραγματικά νιώθετε και θέλετε. Μια ευχάριστη είδηση ίσως έρθει εκεί που δεν το περιμένετε. Οι γεννημένοι του 1963 θα επανελέγξετε μια οικονομική υπόθεση.

Λέων

Έχετε πολλά έξοδα και λιγοστά έσοδα, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται να περιορίσετε αγορές που δεν είναι απαραίτητες και να φτιάξετε ένα προϋπολογισμό που θα βασίζεται στα δεδομένα του τώρα. Αισθηματικά, παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες που σας αναστατώνουν και σας ωθούν να δώσετε όλο σας το είναι, προκειμένου να κατακτήσετε το στόχο σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα επαναδιαπραγματευθείτε επαγγελματικές συμφωνίες.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο όλο σας το ενδιαφέρον στρέφεται τόσο στην εμφάνιση σας όσο και στις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τίποτα δεν είναι αδύνατο για εσάς και με τον Άρη στον πρώτο έχετε αρχίσει να κινείτε διαδικασίες που σας ανοίγουν τους ορίζοντες που θέλετε. Επαγγελματικά, θα αρνηθείτε να κάνετε εξυπηρετήσεις που δεν ωφελούν τα συμφέροντα σας. Οι γεννημένοι του 1984 θα επισπεύσετε κάποιες διαδικασίες στα αισθηματικά.

Ζυγός

Κάποιες κινήσεις συνεργατών σας ανησυχούν και συνάμα σας προβληματίζουν. Ίσως το να βρείτε τη χρυσή τομή να μην είναι εύκολο, ωστόσο δεν είναι και ακατόρθωτο. Δείτε κάποια πράματα και από την οπτική του άλλου και ίσως αντιληφτείτε το πώς οδηγηθείτε εκεί που θέλετε. Αισθηματικά, εάν ψάχνετε την τελειότητα, δεν θα την βρείτε γι’ αυτό προσγειωθείτε. Οι γεννημένοι του 1963 θα θελήσετε να δημιουργήσετε οικογένεια.

Σκορπιός

Σήμερα, ίσως διαπιστώσετε πως κάποιοι φίλοι σας αγαπούν και κάποιοι άλλοι σας ανταγωνίζονται. Εκφράστε αυτά που θέλετε και αισθάνεστε, προκειμένου να αποφορτίσετε τις σχέσεις σας από τη συσσωρευμένη ένταση και τον αρνητισμό. Επαγγελματικά, νέα σχέδια και προοπτικές σας δίνουν δύναμη να προχωρήσετε και να ξεκινήσετε από την αρχή. Οι γεννημένοι του 1954 θα νιώσετε ασφυκτική πίεση από συνεργάτες.

Τοξότης

Το πρόγραμμα της ημέρα ταράζεται στον αέρα, καθώς προκύπτουν θέματα που απαιτούν άμεση επίλυση. Επαγγελματικά ζητήματα παρουσιάζουν καθυστερήσεις που σας προκαλούν ένταση που ευτυχώς διοχετεύετε σε δημιουργικά σχέδια και απαιτητικές εργασίες. Αισθηματικά, ίσως σας θυμηθεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν με ερωτικές πλέον προθέσεις. Οι γεννημένοι του 1962 θα αποκτήσετε θαυμαστές.

Αιγόκερως

Η επιθετική στάση κάποιων προσώπων σας ξαφνιάζει δυσάρεστα αλλά δεν σας ανησυχεί. Αντίθετα, με αργές αλλά σωστά μελετημένες κινήσεις τους στέλνετε στον δρόμο που τους πρέπει… Αισθηματικά, μην μπλέκεστε σε καταστάσεις που μπορούν να σας εκθέσουν. Τέλος, αποφύγετε να κάνετε ανακοινώσεις για θέματα που δεν είστε 100% σίγουροι πως θα εξελιχθούν. Οι γεννημένοι του 1983 θα έρθετε πιο κοντά με τα μέλη της οικογένειας σας.

Υδροχόος

Δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε μπροστά σε μια δελεαστική πρόταση που φαίνεται να αναδεικνύει τα χαρίσματά σας γι’ αυτό δώστε χρόνο στον εαυτό σας να δει τι πραγματικά θέλει. Πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον νιώθουν δυσαρεστημένα με τη στάση σας και τις επιλογές σας και βρίσκουν αφορμές για να τσακωθείτε ή να διαπληκτιστείτε. Οι γεννημένοι του 1985 ερωτικά θα χάσετε τον έλεγχο.

Ιχθύες

Το παρελθόν σας ακολουθεί και -χωρίς να το συνειδητοποιείτε- ξαναγυρνάτε σε πρόσωπα που σας θυμίζουν παρελθοντικές καταστάσεις. Επαγγελματικά, προσφέρετε πολλά και παίρνετε λίγα, γεγονός που σας ωθεί να κάνετε μια ανακατάταξη τόσο των αξιών σας όσο και των προσδοκιών σας. Θέματα εμφάνισης και προσωπικής βελτίωσης νιώθετε πως ήρθε η ώρα να τα πάρετε πιο σοβαρά. Οι γεννημένοι του 1990 θα ζήσετε ονειρεμένες ερωτικές στιγμές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved