Ζώδια Σήμερα 01/02: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο-Ανατροπή και πέναλτι στις καθυστερήσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/02: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο-Ανατροπή και πέναλτι στις καθυστερήσεις

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 01 Φεβρουαρίου

Πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, σήμερα, γίνεται και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που, λόγω της ισχυρής παρουσίας του Ουρανού στον Ταύρο, αλλά και πολύ κοντά στον Κρόνο στον Υδροχόο, θα προκληθείμια αναταραχή, θα μας κάνει να δούμε κατάματα την αλήθεια μας, αλλά θα μας αναγκάσει κιόλας να πετάξουμε απωθημένα, βιώματα, ανασφάλειες και κολλήματα του παρελθόντος και να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο και διαφορετικό κύκλο στη ζωή μας. Εύκολο δε θα είναι, αφού θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιστάσεις, ενδεχομένως και ρήξη με τους άλλους, ακόμα και πολύ δικούς μας ανθρώπους, που έχουν άλλες αντιλήψεις ή έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση και δεν επιθυμούν την αλλαγή. Όμως μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια δυνατά «θέλω» μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, δεν ξέρετε τι να κάνετε, είστε σε δίλημμα και ενδεχομένως το σοφότερο θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι και με γρήγορα αντανακλαστικά στις επερχόμενες αλλαγές σε επαγγελματικό, οικογενειακό και επίπεδο σχέσεων γιατί μόνο έτσι θα έχετε μια αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι νέα δεδομένα θα υπάρξουν τόσο στα οικονομικά, όσο και τα σεξουαλικά σας, αλλά το ρίσκο δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση. Να είστε προετοιμασμένοι, να ξεχάσετε ό,τι ξέρατε, αλλά αφήστε τα πειράματα για αργότερα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved