Ζώδια Σήμερα 28/01: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/01: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Ο Ερμής, όντας ακόμα ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα ξανασυναντήσει τον Πλούτωνα, σήμερα, καλώντας μας να αντιμετωπίσουμε τα θέματά μας με υπευθυνότητα, ωριμότητα, σοβαρότητα και κυρίως αποφασιστικότητα, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες. Ενδεχομένως να ξαναβάλουμε έναν σημαντικό στόχο, που είχαμε παρατήσει, να ζητήσουμε εξηγήσεις, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα, να βάλουμε φρένο σε συμπεριφορές που ανεχόμαστε καιρό ή να βρούμε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, που μας έκαιγαν. Αρκετά είναι αυτά που θα μάθουμε κι άλλα που θα αποκαλυφθούν, προκαλώντας ανάμεικτα αισθήματα και εντυπώσεις

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, είστε αποφασιστικοί, σκληροί, αλλά δίκαιοι. Χωρίς κόπο, ό,τι ψάχνετε, το βρίσκετε ή το μαθαίνετε. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας και θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοιμια πίκρα θα την πάρετε, αφού θα μάθετε ή θα ακούσετε πράγματα που δε σας αρέσουν, όμως η αλήθεια πρέπει να λέγεται και εσείς οφείλετε, πέρα από συναισθηματισμούς, να τη δεχτείτε.

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες, σκεφτείτε καλά και μετά κάνετε οποιαδήποτε κίνηση στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας. Η επιπολαιότητα, η μεγάλη αυτοπεποίθηση και η ανωριμότητα μπορεί να σας στοιχίσουν και να μπλεχτείτε σε καταστάσεις, από τις οποίες δε θα είναι εύκολο να ξεφύγετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved