Ζώδια Σήμερα 26/01: Πέτα το βάρος από πάνω σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/01: Πέτα το βάρος από πάνω σου

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

Με τη Σελήνη από χθες να έχει περάσει στον Σκορπιό, είμαστε αποφασιστικοί, επίμονοι, μεθοδικοί, οξυδερκείς, αν και λίγο απόλυτοι και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Όλα τα παρατηρούμε, όλα τα εξερευνούμε και θέλουμε να διασταυρώσουμε το κάθε τι καθώς δεν εμπιστευόμαστε ιδιαίτερα τους άλλους, παρά μόνο τον εαυτό μας. Αρκετά θέματα θα δημιουργηθούν με το τετράγωνό της με τον Κρόνο στον Υδροχόο, εξ αιτίας των απαιτήσεων και των πιέσεων που θα ασκηθούν. Επιπλέον, ενδέχεται να αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε και κάποια δυσάρεστα συναισθήματα, ενοχές ή ό,τι μας ενόχλησε, που καλό θα ήταν να τα εκφράσουμε για να μπορέσουμε να τα λύσουμε ή τουλάχιστον να μην τα κουβαλάμε μέσα μας πια, αν και δε θα βρούμε κατανόηση!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, απολυτότητα, αδιαλλαξία, ξεροκεφαλιά. Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σημερινή σας μέρα.Στις σχέσεις,το σπίτι ή τη δουλειά είστε κοντά στο να φαγωθείτε, καθώς όλες οι πλευρές φαίνονται ανυποχώρητες. Το μόνο που θα καταφέρετε όμως είναι να τσακωθείτε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας, όμως προσέξτε μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και αρχίσετε να τα θέλετε όλα δικά σας, την ώρα που σας έρχεται. Μην πιέζεται καταστάσεις και θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved