Ζώδια Σήμερα 25/01: Τα σχέδια πάνε... περίπατο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/01: Τα σχέδια πάνε... περίπατο

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Αρκετά έντονη προβλέπεται η σημερινή μέρα με την Σελήνη στο Σκορπιό,να μας βγάζει δυναμισμό και διάθεση να κάνουμε αρκετά πράγματα (αποτέλεσμα του εξαγώνου της με τον Αρη στόν Αιγόκερω) που όλο αναβάλουμε, όμως μια το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο, μια η αντίθεσή τηςμε τον Ουρανό στον Ταύρο, τα προγράμματα και τα σχέδια θα πάνε... άπατα. Συναισθηματικά θα έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα, δε θα είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε. Διαφωνίες αλλά και αντιδράσεις ή απότομα ξεσπάσματα με το παραμικρό είναι πιθανά και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Ευτυχώς η ηρεμία θα επανέλθει από το βράδυ!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μια αναστάτωση στο σπίτι ή τη σχέση σας είναι πιθανή αλλά αν δεν δώσετε πολύ σημασία και φερθείτε ψύχραιμα, τα πνεύματα θα ηρεμήσουν γρήγορα.

Κριοί και Ζυγοί ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σεξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved