Ζώδια Σήμερα 22/01: Σωστό ή λάθος;

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/01: Σωστό ή λάθος;

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Η Σελήνη θα είναι και σήμερα στην Παρθένο, κάνοντάς μας ιδιαίτερα αναλυτικούς, ακόμα και με τις επιθυμίες ή τα συναισθήματά μας, ώστε να μπορέσουμε σιγουρευτούμε αν αυτά που θέλουμε είναι σωστά για μας ή να τα διαχειριστούμε καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε το μυαλό μας σε τάξη, να οργανωθούμε, να δούμε τι χρειάζεται να κάνουμε και τι όχι ωστόσο, η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύςδε θα μας βοηθήσει καθόλου, καθώς είναι αποπροσανατολιστική, θολώνοντας τηνεικόνα των καταστάσεων, των προτεραιοτήτων ή των θέλω μας, με αποτέλεσμα να διχαστούμε ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά μας!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, κρίνετε και αποφασίστε με γνώμονα, όχι μόνο το τι είναι απαραίτητο να γίνει, αλλά και το τι νιώθετε. Αν βλέπετε ότι δε μπορείτε, μην βασανίζεστε, μόνο και μόνο γιατί δε θέλετε να αφήσετε εκκρεμότητες. Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, ακούστε την καρδιά σας, αλλά λάβετε υπόψη και το μυαλό σας. Μην αφήνετε τις επιθυμίες να θολώσουν την κρίση σας και να ξεφύγετε από το μέτρο, αλλιώς θα είναι λανθασμένες και ασύμφορες οι επιλογές σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved