Ζώδια Σήμερα 19/01: Κράτα αποστάσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/01: Κράτα αποστάσεις

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα, νωρίς το ξημέρωμα, θα τετραγωνιστεί με τον Ουρανό στον Ταύρο και -παρότι τις επιδράσεις, λόγω ώρας, δε θα τις πάρουμε όλοι χαμπάρι, η ατμόσφαιρα παραμείνει τεταμένη. Πιθανόν να υπάρξουν απρόσμενες εντάσεις και αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να τσακωθούμε για ασήμαντη αφορμή, να βγάλουμε προκλητικότητα ή να εκτεθούμε και να χαλάσουμε τις θετικές εντυπώσεις.

Αργότερα, θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, απέναντί της, στον Υδροχόο, κι αναγκαστικά θα γίνουμε πιο συμμαζεμένοι και συγκρατημένοι. Το συναίσθημα θα δώσει τη θέση του στην εκλογίκευση και ενδεχομένως να αποστασιοποιηθούμε τελείως από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να μην παρασυρθούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, έντονα και αντικρουόμενα συναισθήματα θα σας κατακλύσουν και εκεί που είστε «κάτω», θα σηκωθείτε ξαφνικά και όποιον πάρει η μπάλα. Κινδυνεύετε να γίνετε άδικοι ή προσβλητικοί και να μαλώσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η μέρα δεν είναι ιδανική για να ρισκάρετε ή να τολμήσετε το οτιδήποτε καινούργιο, αλλά για να διατηρήσετε ό,τι έχετε και κυρίως να προσέξετε να μην χάσετε. Μην προκαλείτε την τύχη σας ούτε ερωτικά, ούτε οικονομικά.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved