Ζώδια Σήμερα 18/01: Πανσέληνος στον Καρκίνο - Ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/01: Πανσέληνος στον Καρκίνο - Ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Η πρώτη Πανσέληνος του 2022 είναι εδώ και γίνεται στον Καρκίνο, υπό την σκιά του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε το ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα που καλούμαστε να κάνουμε στη ζωή μας δεν αναβάλλεται. Από την άλλη, θα συνειδητοποιήσουμε ότι το μέλλον μας εξαρτάται κυρίως από το παρελθόν μας και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα μας, γι’ αυτό πρέπει να αναγνωρίσουμε λάθη, να αντιμετωπίσουμε παθογένειες, να αποδώσουμε ευθύνες και να ξεφορτωθούμε συνήθειες, αλλά και πρόσωπα που μας έχουν ταλαιπωρήσει, ακόμα κι αν μας πονάει. Το να διορθώσουμε τα στραβά, να κλείσουμε κιτάπια, να ολοκληρώσουμε εργασίες που είχαμε αφήσει στη μέση για να πάμε παρακάτω είναι άμεσης προτεραιότητας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ο περιορισμός από τη μια και ο ρεαλισμός από την άλλη σας δημιουργούν απογοήτευση αφού δεν έχει σημασία τι θέλετε, αλλά τι πρέπει να γίνει. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι άρχισαν τα όργανα! Περιορίστε τη δράση σας, οργανώστε την πολεμική τακτική σας και βάλτε τα πράγματα στη θέση τους, σε δουλειά και σπίτι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες περάστε από το ταμείο γιατί ήρθε η ώρα της πληρωμής σας. Θα πάρετε, θα δώσετε; Όλα εξαρτώνται από τη σωστή διαχείριση που κάνατε τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved