Ζώδια σήμερα 15/01: Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο – Σε κατάσταση «αναμονής»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/01: Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο – Σε κατάσταση «αναμονής»

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 15 Ιανουαρίου

Από σήμερα και έως τις 5/2, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, προκαλώντας αρκετές καθυστερήσεις και προβλήματα τόσο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, όσο και σε άλλες πτυχές της καθημερινότητάς μας. Μάλιστα μέχρι τότε θα έχει ξαναπεράσει στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκουμε, πάντως, καλό θα ήταν να αποφύγουμε να ξεκινήσουμε οτιδήποτε καινούργιο, να ταξιδέψουμε σε ένα νέο μέρος ή να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο γιατί τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσουμε θα είναι αρκετά. Αντίθετα, έχουμε τη δυνατότητα να διευθετήσουμε παλιότερες υποχρεώσεις μας, να κλείσουμε εκκρεμότητες και γενικά να ασχοληθούμε με το οτιδήποτε είχαμε αφήσει στη μέση, λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, προετοιμαστείτε για μια σύντομη περίοδο καθυστερήσεων κάθε υπόθεσής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής, αλλά και την επανεμφάνιση ζητημάτων του παρελθόντος, που θα χρειαστεί να κλείσετε οριστικά.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, πιο πιθανό είναι να επανέλθουν πρώην στη ζωή σας (ή να ξαναγυρίσετε εσείς), παρά να προχωρήσει ένα νέο ειδύλλιο. Επίσης, αν περιμένατε χρήματα, τώρα ίσως τα πάρετε πίσω, αν όμως πρόκειται να κλείσετε μια καινούργια συμφωνία,

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved