Ζώδια Σήμερα 09/01: Έξω από τα δόντια

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/01: Έξω από τα δόντια

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 09 Ιανουαρίου

Η Σελήνη, περιδιαβαίνοντας το ζώδιο του Κριού, θα κάνει θετική όψη με τον Άρη στον Τοξότη, δίνοντάς μας εξτρά ενέργεια και ψυχικό σθένος, αλλά και επιπλέον κίνητρα για να διεκδικήσουμε ό,τι ποθούμε. Από την άλλη, η βιασύνη μας είναι χαρακτηριστική, ενώ ο αυθορμητισμός και η τάση μας να πούμε τα πράγματα έτσι όπως είναι, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, μπορεί να επιφέρει μια προσωρινή αναστάτωση ή παρεξηγήσεις, όμως στο τέλος θα γίνει αντιληπτό ότι η αλήθεια πρέπει να λέγεται και να αντιμετωπίζεται όσο σκληρή κι αν είναι. Αργότερα, το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, θα επαναφέρει -έστω και κάπως... άκομψα- την τάξη και θα δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις για το πώς πρέπει να κινηθούμε ή να αντιδράσουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι τα αποθέματα της υπομονής σας εξαντλούνται και είστε στο τσακ να «πλακωθείτε» με την παραμικρή αφορμή ή παρέμβαση στην προσωπική σας ζωή.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, σεξουαλικά και... οικονομικά είστε ασυγκράτητοι, ωστόσο, προσπαθήστε να κρατήσετε τον έλεγχο για να μην κάνετε γκάφες.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved