Ζώδια σήμερα 07/01: Κοίτα τη «μεγάλη εικόνα»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/01: Κοίτα τη «μεγάλη εικόνα»

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 07 Ιανουαρίου

Η Σελήνη, που και σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς, θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο, οπότε είναι πολύ πιθανό να επικεντρωθούμε στη «μεγάλη εικόνα» κι όχι σε επιμέρους λεπτομέρειες που δεν είναι σημαντικές. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις ή πλασματικές εντυπώσεις και συναισθήματα, λόγω της μεγάλης μας ευαισθησίας ή η «αλήθεια» μας να είναι διαφορετική από των υπολοίπων, καθώς ο καθένας εστιάζει αλλού και κρίνει ανάλογα με αυτά που «βλέπει» ή εισπράττει από τους άλλους. Η φαντασία, η διαίσθηση και οι εμπνεύσεις μας πάντως θα είναι ιδιαίτερα οξυμένες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, ασκείτε μια «μαγεία» στους άλλους, ακόμα και χωρίς την επίγνωσή σας, γι’ αυτό κι ούτε πρόκειται να σας χαλάσουν χατίρι, ούτε και να σας αρνηθούν το οτιδήποτε. Εκμεταλλευτείτε το για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή κι όχι μόνο να περάσετε καλά!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, κατανοήστε ότι οι άλλοι στο σπίτι ή τη δουλειά σας δεν έχουν καμία όρεξη να ασχοληθούν με θέματα που βρίσκουν βαρετά, ανούσια ή ασήμαντα στην προκειμένη φάση, όσο κι αν επιμείνετε! Χαλαρώστε κι εσείς και αφήστε τα για την ώρα!

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι,ερωτικά και οικονομικά θα έχετε τις ευκαιρίες σας. Ίσως μάλιστα να πάρετε ένα δωράκι ή να εισακουστεί μια επιθυμία σας και να χαρείτε!

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved