Ζώδια Σήμερα 05/01: Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/01: Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 05 Ιανουαρίου

Σήμερα, η Αφροδίτη, ως ανάδρομη, στον Αιγόκερω κάνει και πάλι εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δημιουργώντας ένα κλίμα ρομαντικό, γλυκό κι ερωτικό. Είναι μεγάλη η ανάγκη μας να κρατήσουμε μακριά από τη ζωή μας την γκρίζα πραγματικότητα, να φτιάξουμε ένα «μαγικό κόσμο», να βιώσουμε ένα όμορφο ειδύλλιο, και να βρούμε το ιδανικό ταίρι. Από την άλλη, τα βλέπουμε όλα ροζ, κυρίως ό,τι αφορά σε παλιούς έρωτες και τρέφουμε μεγαλύτερες προσδοκίες απ’ όσες θα έπρεπε, επειδή θα θέλαμε να υλοποιηθούν όσα φανταζόμαστε ή επιθυμούμε, ενώ είμαστε ευαίσθητοι, ευσυγκίνητοι, δοτικοί και λίγο... αφελείς, θεωρώντας ότι η αγάπη νικά και στο τέλος θα υπάρξει happy end.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες, ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σας αγγίζει την κορυφή και εύκολα μπορείτε να ελκύσετε και να πιάσετε στα δίχτυα σας αυτόν/η που θέλετε. Είστε τόσο πειστικοί, που μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε τα πάντα από άλλη σκοπιά. «Η πίστη μετακινεί βουνά», λέει ο λαός και αυτή πρέπει να κρατήσετε γερά για να καταφέρετε όσα επιθυμείτε στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved