Ζώδια Σήμερα 04/01: Η υπομονή έχει και τα όριά της

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/01: Η υπομονή έχει και τα όριά της

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 04 Ιανουαρίου

Σήμερα, η Σελήνηθα είναι μαζί με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οπότε κάθε προσπάθειά μας ναβγούμε από το συνηθισμένο μας μονοπάτι, παίρνοντας μια άλλη πορεία, δεν θα ευοδωθεί. Αντίθετα, θα αναγκαστούμε να επιλέξουμε κλασικές μεθόδους και δοκιμασμένες συνταγές, αν θέλουμε να πετύχουμε όσα σκεφτόμαστε. Βοηθά και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, γιατί το συναίσθημα δε θα αποτελέσει εμπόδιο, καθώς θα δούμε τα πάντα εκλογικευμένα και αποστασιοποιημένα, ενώ θα βγάλουμε απελευθερωτικά στοιχεία και μια έντονη τάση επαναστατικότητας προς κάθε τι που μας περιορίζει ή μας κρατά πίσω. Βέβαια, θα υπάρξουν αντιδράσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, καθώς κάποιοι στο περιβάλλον μας δε δέχονται εύκολα τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ή λειτουργούν σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χάσουμε την υπομονή μας και να νευριάσουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, το να παραμένετε απόλυτοι στις θέσεις σας, όταν τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και να μην προσαρμόζεστε στα καινούργια είναι πηγή εντάσεων στις σχέσεις, στο επαγγελματικό και το οικογενειακό περιβάλλον σας.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, από τη μιαφοβάστε να ρισκάρετε γιατί έχετε κοπιάσει να αποκτήσετε όσα έχετε και σε υλικό και σε ερωτικό επίπεδο, όμως, μιας και δεν υπάρχουν στάνταρ, είναι πολύ πιθανό να σας τύχει αυτό που απευχόσασταν.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved