Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Η Ελλάδα δεν προσκυνάει και οργανώνεται. Σε έναν λαό που ξέρει να παλεύει όταν η Ιστορία προστάζει και να είναι μπροστά κι απέναντι σε οποιονδήποτε όπως κι αν λέγεται Πέρσης, Τούρκος, Γερμανός ή Τροϊκανός. Ο Έλληνας και οι άλλοι... Το Σύμπαν χάριν ισορροπίας το έχει σύστημα να έχει σετάκια αντιθέτων. Δηλαδή, ο Αδάμ κι η Εύα, ο Θεός και ο έξω αποδώ, ο Λεωνίδας κι ο Εφιάλτης, η Μέρκελ κι ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος.

Υπάρχουν όμως και τα όμοια, κάτι σαν γενόσημα, δηλαδή, όπως ο ΓΑΠ και ο Αντώνης που σπρώχνονται ποιός θα πρωτοσώσει την Ελλάδα ή ο Λουκάς Παδήμ(ι)ος και ο Γιώργος Νταλάρας. Όπως λέει και το ανέκδοτο, που «τα σπάει», κι οι δυο τους δουλεύουν αφιλοκερδώς (Α.Ε).

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Hades=Wi= Κρόνος/Ποσειδώνας = Άρης/Ποσειδώνας = Άρης/Zeus:

Κάποια κακά μαντάτα. Επίβουλες σκέψεις. Είδηση για ασθένεια ή αρρώστια που προσβάλει την μάζα. Δηλητηρίαση-Μόλυνση. Ένα μυαλό που αρχίζει να σαλτάρει. Δημιουργική σκέψη. Ένας πολιτικός πύρινος λόγος. Νέες ειδήσεις για θέματα εργασίας που δεν αρέσουν στον κόσμο. Κάποιος που βάζει φωτιά και καίγεται. Άμβλωση.

Μία ημέρα όπου τα ερωτικά θα ...δώσουν και θα πάρουν και η επικοινωνία θα χτυπήσει κόκκινο. Από το απόγευμα και μετά αναμένονται καυτές συναντήσεις. Όλα παίζουν και όλα κληρώνουν. Σχέσεις απλές και σούπερ, συμπλέγματα παράλληλα, τρίγωνα, εξάγωνα και... ορθογώνια! Τι κι αν είναι μεγάλο το ρίσκο;

Αποικία news

-Έρχονται-δεν έρχονται οι Γερμανοί εφοριακοί. Καλώς τους λέω εγώ, γιατί τότε η εκδίκηση θα είναι πολύ γλυκιά. 2-3 μήνες δίπλα στους δικούς μας κι ύστερα ...άντε γεια πατροπαράδοτη αίσθηση καθήκοντος, άντε γεια αξιοπιστία!

-Η Σερβία, ζήλεψε κι αγωνιά για το αν θα μπει στην Ευρώπη. Μην στεναχώριεστε αδέλφια θα γίνεται δεκτοί (Αγαπούλα …την κουκούλα για τον Κάραζιτς και Μπλάντιτς και τα 30 αργύρια καν’ τα συνάλλαγμα €).

-Η Ευρώπη ονειρεύεται πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πάρουν μαζί περί τις 180 έδρες σε εκλογές που ήδη «στήνουν». Θα κλωνοποιήσουν τις έδρες ή τους ψηφοφόρους; Αυτό ως σενάριο πληρώνει καλά αρκεί να αναλογιστεί πως είναι μια εβδομάδα πριν την έκλειψη Ηλίου.

Το απόφθεγμα της ημέρας: "Το πιο βαρύ πράγμα στον κόσμο είναι η άδεια τσέπη" (Εβραϊκή παροιμία)

Το τραγούδι της ημέρας: Ένα υπέροχο τραγούδι ….. από μια απίστευτη φωνή. Γιατί έχει και η Ελλάδα καλές φωνές (στο συγκεκριμένο τραγούδι ΔΕΝ συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας) Τον Αγαπώ Τον Αγαπώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved