Ζώδια σήμερα 31/12: Ξέφρενο πάρτι

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/12: Ξέφρενο πάρτι

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η Σελήνη συναντά τον Άρη στον Τοξότη, δίνοντας το έναυσμα για να αρχίσει το αποχαιρετιστήριο πάρτι του 2021. Ο ενθουσιασμός που είναι ανάκατος με ανυπομονησία κι η τάση μας να επεκταθούμε, να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα μας πλαίσια και να βιώσουμε κάτι δυνατό και συναρπαστικό μπορούν να μας οδηγήσουν σε ενέργειες και πρωτοβουλίες ριψοκίνδυνες. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μας είναι έντονα, ανεβαίνουμε πολύ, όταν βρίσκουμε το δρόμο ανοιχτό να κάνουμε ό,τι θέλουμε εκείνη τη στιγμή και πέφτουμε, όταν συναντάμε εμπόδια, τείχη και καθυστερήσεις. Οτιδήποτε όμως νιώθουμε δεν μπορούμε να το κρατήσουμε μέσα μας, το «σερβίρουμε» με χαρακτηριστική άνεση, οπότε κανείς δε θα μας κατηγορήσει για υποκρισία.

Καλή χρονιά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, είστε φλογεροί, ακαταμάχητοι και ασυγκράτητοι! Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είστε εσείς, που θα φλερτάρετε με τα όριά σας. Φροντίστε μόνο να μην τα ξεπεράσετε κατά πολύ.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς, τα όρια της υπομονής σας και της ανοχής σας είναι μικρά, δημιουργώντας έτσι εστίες έντασης στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Μέρα που είναι όμως, καλύτερα να σβήσετε τις φωτιές, παρά να τους ρίξετε λάδι, για να μη σας βρει ο καινούργιος χρόνος τσακωμένους.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, τα θέλετε όλα και τα θέλετε αμέσως, όμως συγκρατήστε λίγο τις ορμές σας, οικονομικές και σεξουαλικές και κυρίως ελέγξτε τις επιθυμίες σας. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved