Ζώδια Σήμερα 29/12: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/12: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου

Ερμής και Αφροδίτη ανάδρομη συναντιούνται σήμερα στον Αιγόκερω, εκτοξεύοντας τη δημοφιλία μας, με τις φιλοφρονήσεις, τα θετικά σχόλια και τα κομπλιμέντα να έχουν την τιμητική τους. Θα εισπράξουμε βλέμματα γεμάτα θαυμασμό, ενώ πολύ πιθανό να ακούσουμε ειδήσεις ή λόγια αγάπης, που περιμέναμε καιρό. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη, σχετική με τη δουλειά ή τα οικονομικά, σε μια υπόθεση ή κίνηση που είχαμε κάνει παλιότερα.

Από την άλλη, έχουμε το εξάγωνο του Άρη στον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που μας καλεί να αναλάβουμε δράση, να βάλουμε κάτω και να επεξεργαστούμε όσα δεδομένα έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Ωθούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες και κινήσεις ή να απευθυνθούμε σε ειδικούς που μπορούν να αναλάβουν την επίλυση σημαντικών ζητημάτων μας. Πιθανόν να έχουμε και τη βοήθεια ή συμπαράσταση κάποιων ισχυρών ατόμων σε μια μας προσπάθεια.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, ντυθείτε, στολιστείτε και έξω από την πόρτα. Η μέρα επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, η τύχη είναι με το μέρος σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές, αρκεί βέβαια να μην είστε αυστηροί με τους άλλους. Αν είχατε αφήσει κάτι στη μέση, ήρθε η ώρα να το ολοκληρώσετε.

Τοξότες και Υδροχόοι, η εκλογικευμένη πλευρά σας θα σας βοηθήσει στο να κάνετε κινήσεις και να πάρετε άμεσα αποφάσεις, ενώ μια επαφή ή είδηση είναι πολύ πιθανό να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην μετέπειτα πορεία σας.

Δίδυμοι, Ταύροι, Λέοντες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, οι πράξεις σας θα σας δικαιώσουν ή θα σας χαντακώσουν. Να φανείτε σοβαροί και συνεπείς και να μην αναλάβετε τίποτα που δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved