Ζώδια Σήμερα 28/12: Βάλε τον εγωισμό σου στην άκρη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/12: Βάλε τον εγωισμό σου στην άκρη

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 28 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Ζυγό, αυξάνοντας την εξωστρέφεια και τη διάθεσή μας να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους, αλλά και να έρθουμε σε επαφή με συγκεκριμένα άτομα του κύκλου μας. Οι «άλλοι», κυρίως αυτοί που βρίσκονται πολύ κοντά μας, είναι σημαντικοί, γι’ αυτό θα βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και θα είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε παρεξηγήσεις και να μην κρατάμε μούτρα. Όμως να είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε και πράγματα που μπορεί να μας πληγώσουν, αφού, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, κάποια στιγμή θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε πιθανό είναι να βγουν στην επιφάνεια δυσάρεστα συναισθήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μη μένετε σε αυτά που σας χωρίζουν με κάποιους ανθρώπους. Καθένας είναι διαφορετικός και έχει τα καλά και τα κακά του, όπως κι εσείς. Βρείτε τη χρυσή τομή, έτσι ώστε να δείτε τι σας δένει και τι σας προσφέρει αυτή η σχέση, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι, Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, κάθε τι που θέλετε να αποκτήσετε έχει και συγκεκριμένο αντάλλαγμα, είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο, οπότε να είστε κι εσείς έτοιμοι να δώσετε κι όχι μόνο να πάρετε.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved