Ζώδια Σήμερα 25/12: Ζεστά, παθιάρικα Χριστούγεννα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/12: Ζεστά, παθιάρικα Χριστούγεννα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 25 Δεκεμβρίου

Χρόνια πολλά και του χρόνου να είμαστε καλά! Για ακόμα μια φορά, η Αφροδίτη, ως ανάδρομη, συναντά στην οπισθοχώρησή της τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θερμαίνοντας αρκετά την γιορτινή ατμόσφαιρα, μια όψη που είναι συνυφασμένη με την ένταση, το πάθος και τους μοιραίους έρωτες , οπότε, δεν αποκλείεται να ξαναφουντώσει η φλόγα μιας παλιάς αγάπης, με αφορμή τη μέρα και να γίνει κάποια επανασύνδεση, που ενδεχομένως και αυτή τη φορά να είναι και οριστική. Επιπλέον, είναι πιθανή η εξομολόγηση βαθύτερων αισθημάτων και αποκαλύψεις μυστικών που μπορεί να φέρουν ξανά κοντά δυο ανθρώπους, των οποίων οι δρόμοι είχαν χωρίσει ή, λόγω καθημερινότητας και υποχρεώσεων, είχαν ατονήσει συναισθηματικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, μην απορήσετε, αν ξαφνικά αρχίσετε να σκέφτεστε πρώην και παρελθοντικές καταστάσεις και σας πιάσει η νοσταλγία. Αν η καρδούλα σας ακόμα χτυπά για κάποιον/α, ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να επιχειρήσετε μια επαναπροσέγγιση.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, δεν είναι αποκλείεται γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, εκεί που θα είστε όλοι μαζεμένοι, να ανοιχτεί και πάλι ένα ζήτημα και να δημιουργηθεί ένταση. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να το λύσετε, αυτή τη φορά οριστικά, για να μην το ξαναβρείτε σύντομα μπροστά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες,είτε εσείς θα κολλήσετε με κάποιον/α πρώην και θα σας πάρει λίγο από κάτω που δεν είστε σήμερα μαζί, είτε θα σας κάνει αυτός/η κρούση για να σας... ευχηθεί. Όπως και να ‘χει το παρελθόν θα γίνει παρόν και θα σας επηρεάσει άμεσα.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved