Ζώδια σήμερα 16/12: Τεμπελιά και αναβλητικότητα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/12: Τεμπελιά και αναβλητικότητα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

Σήμερα, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο, μάλιστα, κάποια στιγμή το απόγευμα θα κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, όψη που θα «ευθύνεται» για το ότι ξαφνικά θα αρχίσουμε να βαριόμαστε, να μη θέλουμε να ασχοληθούμε με κάτι κοπιαστικό ή χρονοβόρο, αντίθετα, θα έχουμε την τάση να αράξουμε και να ξεφορτωθούμε ευθύνες και υποχρεώσεις. Θα έχουμε έντονη τη διάθεση για καλοπέραση, για... καταχρήσεις αλλά και μια υπεραισιοδοξία. Γενικώς, μια υπερβολή σε συναισθήματα και αντιδράσεις θα μας βγει, που αν είναι θετικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού πολύ σύντομα θα ξεφουσκώσουν, αντίθετα όμως αν είναι αρνητικά, μπορεί να μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Αργά το βράδυ θα περάσει στους Διδύμους, αλλά την πρεμούρα να κάνουμε δυο και τρία πράγματα, την διάθεση για κουβέντα και επικοινωνία, θα προλάβει να μας την περάσει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, γενικά επικρατείμια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά κινδυνεύετε να φάτε τη μέρα με ανούσια πράγματα, παρατώντας τα σημαντικά ή να σας πιάσει ένα άγχος και τελικά να τα παρατήσετε όλα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, τυχερή θα είναι η μέρα τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας, αρκεί όμως να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας και να μην ξεφύγετε πολύ από το μέτρο.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved