Ζώδια σήμερα 15/12: Ανάποδες στροφές

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/12: Ανάποδες στροφές

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

Η μέρα δεν ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς έχουμε τη Σελήνη στον Ταύρο να τετραγωνίζεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο, κάτι που εκτός από βαριά διάθεση και ακεφιά, μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με την απογοήτευση ή την απόρριψη. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υποτιμήσουμε τον εαυτό μας και τις ικανότητές μας ή να έχουμε ενοχές για μια συμπεριφορά ή πράξη μας. Αργότερα όμως, θα πάρουμε ανάποδες, αφού θα συναντηθεί με τον Ουρανό και θα ξεκολλήσουμε από σκέψεις και συναισθήματα που μας επιβαρύνουν. Υπομονή δε θα έχουμε, θα αντιδράσουμε περίεργα ή θα θέλουμε να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό, απ’ ό,τι μέχρι τώρα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, βιώνετε το κάθε τι αρκετά έντονα κι οι αντιδράσεις σας είναι μάλλον ασυνήθιστες γι’ αυτό και δεν είναι εύκολο να ερμηνευτούν. Το θέμα είναι να αλλάξετε ό,τι σας ενοχλεί και να μείνετε ευχαριστημένοι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το αποτέλεσμα.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εντάσεις από το τίποτα στον επαγγελματικό χώρο, το οικογενειακό περιβάλλον ή τη σχέση σας θα χαλάσουν τη διάθεσή σας, ενώ δεν αποκλείεται κι εσείς να τραβήξετε το σχοινί, μην έχοντας την απαιτούμενη ψυχραιμία και να σηκώσετε το γάντι των προκλήσεων.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αντί να επιμένετε σε έναν συγκεκριμένο τρόπο για να δείτε άσπρη μέρα στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας, αλλάξτε τακτική. Γεγονός είναι ότι όσο δεν πιέζετε καταστάσεις, τόσο αυτές θα γυρίζουν υπέρ σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved