Ζώδια Σήμερα 11/12: Ακριβά ανταλλάγματα και εύκολες λύσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/12: Ακριβά ανταλλάγματα και εύκολες λύσεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

Δύο όψεις, τελείως διαφορετικές μεταξύ τους σε χρώμα και ύφος, έχουμε σήμερα. Από τη μια, γίνεται η σύνοδος τη Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που βάζει τέλος σε αστεία, επιπολαιότητες, ανωριμότητα και περιπετειούλες. Είναι όψη που δίνει ένταση, το πάθος, μοιραίους έρωτες και μπόλικο μυστήριο. Γι’ αυτό, ας είμαστε πιο μαζεμένοι και επιφυλακτικοί, αν τύχει και συναντηθούν οι δρόμοι μας με ανθρώπους που δε γνωρίζουμε.

Από την άλλη, έχουμε το εξάγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Δία στον Υδροχόο, που σκορπά χαρά, κέφι, αισιοδοξία, αλλά και αρκετή τύχη και ευκαιρίες. Ευχάριστα μηνύματα, συναντήσεις και λύσεις στο πι και φι, που θα μας ξελασπώσουν, είναι επίσης πιθανά. Δεν αποκλείεται, επίσης, να περάσουμε τη μέρα μας έξω, να βολτάρουμε, να αγοράσουμε διάφορα και να σπάσουμε πλάκα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, είστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δυσκολευτεί να σας πει «όχι»!

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας. Ό,τι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ή και περισσότερα κάποια στιγμή σύντομα!

Τοξότες και Υδροχόοι, έχετε ρέντα σήμερα. Όποιον και ό,τι θέλετε, πουλάτε και αγοράζετε, βγάζετε με άνεση τα πιο διασκεδαστικά στοιχεία του εαυτού σας, κυρίως όμως μεταδίδετε θετική ενέργεια.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved